Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu pirmās kārtas sērijās neizšķirtu rezultātu 2-2 panākušas Milvoki "Bucks", Vašingtonas "Wizards" un Klīvlendas "Cavaliers" komandas.

Milvoki "Bucks" basketbolisti savā laukumā, pateicoties Jaņņa Adetokunbo pēdējās sekundēs gūtajiem diviem punktiem, ar rezultātu 104:102 pārspēja Bostonas "Celtics". Adetokunbo šajā mačā guva 27 punktus, bet Kriss Midltons viņam piebalsoja ar 23 punktiem. Bostonas komandu neglāba Džeilena Brauna 34 punkti un Džeisona Teituma 21 punkts.

Vašingtonas "Wizards" savā laukumā ar 106:98 pieveica Toronto "Raptors". Bredlijs Bīls uzvarētājiem guva 31 punktu, bet Džons Vols izcēlās ar 27 punktiem un 14 rezultatīvām piespēlēm. Toronto rindās 35 punktus guva Demārs Derouzans, bet 19 punkti Kailam Lourijam.

Savukārt Klīvlendas "Cavaliers" izbraukumā ar 104:100 pieveica Indiānas "Pacers". Lebrons Džeimss izcēlās ar 32 punktiem un 13 atlēkušajām bumbām, bet Kails Korvers sameta 18 punktus. "Pacers" rindās par 17 punktiem guva Mailss Tērners un Viktors Oladipo.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!