Centra spēlētājs Guntis Sīpoliņš pievienojies "Ventspils" basketbola komandai, otrdien savā "Twitter" kontā paziņoja klubs.

Iepriekš Sīpoliņš spēlēja citā Kurzemes komandā "Liepājā", kuras rindas 27 gadus vecais basketbolists papildināja 2019.gada februāri.

"Ar patiesu prieku paziņojam, ka "Ventspils" komandai pievienojās Sīpoliņš," vēsta "Twitter" ieraksts.

Latvijas-Igaunijas Basketbola līgā (LIBL) aizvadītajā sezonā Sīpoliņš bija viens no komandas līderiem, 24 dueļos vidēji mačā gūstot 11,8 punktus un izcīnot 6,8 atlēkušās bumbas.

2018./2019.gada sezonu viņš iesāka "Valga-Valka"/"Maks&Moorits" komandā, bet pirms tam trīs sezonas spēlēja "Ogres" komandā. Tāpat Sīpoliņš Latvijas augstākajā līgā pārstāvējis "Jūrmalas" un "BA Turība" vienības.

Ventspils komanda LIBL pamatturnīrā aizvadītajā sezonā sešu Latvijas komandu konkurencē ieņēma otro vietu, bet "Liepāja" - ceturto, nekvalificējoties izslēgšanas spēļu turnīram.

"Ventspils" LIBL "play-off" turnīra ceturtdaļfinālā piekāpās Igaunijas vienībai Raplas "Avis Utilitas", bet Latvijas Basketbola līgā iekļuva finālā, tur piekāpjoties "VEF Rīga" un izcīnot sudraba medaļas.

Jau ziņots, ka "Ventspils" vienību arī nākamajā sezonā turpinās pārstāvēt Andrejs Šeļakovs, kā arī aizsargi Kristaps Mediss un Artūrs Ausējs.

Komandu papildinājis uzbrucējs Linards Jaunzems, lietuviešu uzbrucējs Deniss Krestiņins un amerikāņu aizsargs Lerijs Tomass.

Savukārt bijušais komandas kapteinis Māris Gulbis pārgājis uz "VEF Rīga".


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!