Foto: F64

Dairis un Dāvis Bertāni dažādi spējuši izmantot iepriekš nepiedzīvoti brīvo vasaru, kas Dairim ļauj sagatavoties Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Vasaras līgai, bet Dāvim veltīt vairāk laiku savai ģimenei, abi basketbolisti atklāja portālam "Delfi".

Vecākā brāļa pārstāvētajai "Pelicans" vienībai šovasar būs iespējas turpināt līgumsaistības ar Bertānu, abu pušu līgumam esot noslēgtam pēc "1+1" sistēmas. Tomēr tam varēs vēl sekot veseli trīs datumi, līdz kuriem klubam būs iespēja sadarbību pārtraukt. Aizsargs atklāja, ka šobrīd vēl diezgan maz zināms par viņa nākotni.

"Domāju, ka viņi paši vēl diezgan maz zina. Principā gaidu drafta nakti [20. jūnijs], tad arī sāksies maiņas. Protams, ka zinu, ko viņi nodraftēs ar pirmo numuru [drafta spīdekli Zaionu Viljamsonu], bet jāskatās, kādas pozīcijas spēlētājus viņi paņems otrajā kārtā. Principā visas tās lietas nav atkarīgas no manis. Strādāju, trenējos, esmu labā formā. Gadījumā, ja palieku komandā, tad esmu gatavs spēlēt Vasaras līgā. Darīšu visu, ko varēšu izdarīt," teica Bertāns, kurš arī norādīja, ka jau pieradis pie šādas ierastas neziņas par nākotni vasaras laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!