Foto: LETA

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns no Sanantonio "Spurs" komandas nepiedalīsies Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Visu zvaigžņu spēles trīspunktu metienu konkursā, svētdien sociālajos tīklos paziņoja basketbolists.

Pēdējās nedēļās sociālajos tīklos plaši diskutēts par Bertāna piedalīšanos NBA Visu zvaigžņu spēles tālmetienu konkursā, jo līga viņu nav aicinājusi tajā startēt, lai gan latvietis ir starp labākajiem čempionāta snaiperiem. Arī pats spēlētājs nenoliedza, ka cer piedalīties šajā konkursā.

Tiesa, svētdien Bertāns paziņoja, ka tajā nepiedalīsies.

"Šogad trīspunktu metienu konkursā nepiedalīšos. Vēlos pateikties komandas biedriem, "Spurs" ģenerālmenedžerim un līdzjutējiem, ka mudināja mani doties uz Šarloti," rakstīja Bertāns. "Vienmēr meklēju pozitīvo, un šis Visu zvaigžņu spēles pārtraukums ļaus man vairāk laika pavadīt kopā ar ģimeni un, protams, es šo visu varu izmantot kā motivāciju. Tagad mums priekšā ir svarīgs izbraukums."

Sagaidāms, ka trīspunktu metienu konkursā piedalīsies brāļi Stefans un Sets Kariji, kuri pārstāv attiecīgi Goldensteitas "Warriors" un Portlendas "Trail Blazers", Kristapa Porziņģa komandas biedrs Dirks Novickis (Dalasas "Mavericks), Rodiona Kuruca komandas biedrs Džo Heriss (Bruklinas "Nets"), Badijs Hīlds (Sakramento "Kings") un Damjans Lilards ("Trail Blazers").

Šīs sezonas NBA Visu zvaigžņu spēle notiks 17. februārī Šarlotā, kur mājas spēles aizvada "Hornets" vienība.

Iepriekšējā sezonā starp rezervistiem tika izraudzīts arī latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis, taču ceļgala krustenisko saišu plīsums pārvilka strīpu pāri viņa cerībām debitēt NBA Visu zvaigžņu spēlē.

Pērn NBA Visu zvaigžņu spēlē Lebrona Džeimsa komanda ar rezultātu 148:145 uzvarēja Karija vienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!