Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā svētdien savu desmito "triple-double" sezonā guva Oklahomsitijas "Thunder" saspēles vadītājs Rasels Vestbruks.

Vestbruks ar savu sniegumu sekmēja "Thunder" uzvaru pār Maiami "Heat". Viņš guva 12 punktus, izcīnīja 10 atlēkušās bumbas un izdarīja 17 rezultatīvas piespēles. Viņš otro reizi karjerā izdarīja tika daudz piespēļu.

Vestbruks sezonas otro pusi aizvada lieliski. "Thunder" komandai savainojumu dēļ nevar palīdzēt pagājušās sezonās NBA vērtīgākais spēlētājs Kevins Durants, tāpēc līdera lomu uzņēmies Vestbruks. Šosezon viņš vidēji gūst 27,5 punktus, izcīna 7,3 atlekušās bumbas un izdara 8,7 piespēles.

Aizvadītajā mačā "Thunder" komandā rezultatīvākais ar 27 punktiem bija Eness Kanters, kura kontā arī 12 atlekušās bumbas. "Heat" rindās 13 punktus guva Hasans Vaitsaids.

"Thunder" ar 40 uzvarām un 30 zaudējumiem NBA Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem astoto vietu. Tikmēr "Heat" ar 32 uzvarām un 37 zaudējumiem ir septītajā vietā Austrumu konferencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!