Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Dvaits Hovards ir ieinteresēts pievienoties latviešu talanta Kristapa Porziņģa pārstāvētajai Ņujorkas "Knicks" komandai, vēsta ietekmīgais Ziemeļamerikas sporta medijs ESPN.

Tiek lēsts, ka pašlaik 30 gadus vecais Hovards, kurš spēlē centra pozīcijā, vasarā izvēlēsies neturpināt līgumu ar Hjūstonas "Rockets" komandu, tādējādi kļūstot par brīvo aģentu. Basketbolistam tas varētu būt ienesīgi, jo, pateicoties jaunajam televīzijas līgumam, spēlētāji ar šo vasaru varēs slēgt krietni ienesīgākus kontraktus.

Tikmēr ESPN kļuvis zināms, ka Hovards būtu ieinteresēts vasarā pievienoties "Knicks" komandai, kas ir bagātākais NBA klubs.

Tiesa, nav zināms, vai pats Ņujorkas klubs būtu ieinteresēts papildināt sastāvu ar Hovardu, tā kā tā vadība paudusi nostāju uzticēties talantīgajam Porziņģim, kurš var spēlēt spēka uzbrucēja un centra pozīcijās.

Hovards šosezon "Rockets" sastāvā piedalījies 52 spēlēs, kuru laikā vidēji guvis 14,9 punktus un izcīnījis 12,0 atlēkušās bumbas.

Karjeras laikā Hovards pārstāvējis arī Orlando "Magic" un Losandželosas "Lakers" komandas.

Basketbolists 2004.gada draftā tika izvēlēts ar pirmo numuru. Toreiz Goldensteitas "Warriors" ar 11.numuru draftēja latvieti Andri Biedriņu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!