Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēlēs Austrumu konferences regulārā čempionāta spēcīgākā komanda Klīvlendas "Cavaliers" svētdien ar rezultātu 106:101 savā laukumā pārspēja Detroitas "Pistons".


Visa mača garumā spēkošanās ritēja punkts punktā, tomēr ceturtajā ceturtdaļā "Cavaliers" panāca pāris punktu pārsvaru, ko nosargāja līdz mača beigām.

Uzvarētājiem 31 punktu guva Kairijs Īrvings, 28 punkti un 13 atlēkušās bumbas Kevina Lava kontā, bet 22 punkti un 11 piespēles Lebronam Džeimsam. "Pistons" rindās 21 un 20 punktus sameta Kenteivioss Kaldvels-Poups un Markuss Moriss.

Citā spēlē pārliecinošu uzvaru izcīnīja Maiami "Heat", kas ar 123:91 sagrāva Šarlotes "Hornets".

"Heat" labā 31 punktu guva Luols Dengs, bet ar 21 punktu un 11 atlēkušajām bumbām izcēlās Hasāns Vaitsaids. Šarlotes komandā 24 punktus guva Nikolā Batūms, bet 19 – Kemba Volkers.

Rietumu konferencē pārliecinoši izslēgšanas spēles sāka Sanantonio "Spurs", ar 106:74 sagraujot Memfisas "Grizzlies". Kavai Lenards uzvaru sekmēja ar 20 punktiem, bet 17 punktus guva Lamarkuss Eldridžs. "Grizzlies" komandā 16 punkti Vinsam Kārteram, bet 14 punkti Lensam Stīvensonam.

Vēl Losandželosas "Clippers" ar 115:95 pārspēja Portlendas "Trail Blazers". "Clippers" komandā 28 punktus guva Kriss Polss, bet vēl pieci spēlētāji guva vairāk par desmit punktiem. Zaudētājiem 21 punkts Deiminam Lillardam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!