Foto: F64
Latvijas basketboliste Elīna Babkina ceturtdien guva deviņus punktus FIBA Eirolīgas turnīra B apakšgrupas otrās kārtas spēlē, bet viņas pārstāvētā Polijas komanda Gdiņas "Lotos" ar 62:80 savā laukumā piekāpās Krievijas čempionvienībai Jekaterinburgas UGMK, ko trenē latviešu speciālists Gundars Vētra.

Babkina spēlēja 21 minūti, kuru laikā realizēja divus no pieciem izpildītajiem divpunktu metieniem, vienu no četriem tālmetieniem un abus soda metienus. Tāpat latviete izcīnīja divas atlēkušās bumbas un izpildīja divas rezultatīvas piespēles.

Šis "Lotos" komandai, kas neveiksmīgi iesākusi arī sezonu Polijas čempionātā, bija otrs zaudējums divās spēlēs, bet UGMK komanda tika pie otrā panākuma.

Divas uzvaras šajā grupā ir arī Zanes Tamanes pārstāvētajai Ungārijas čempionvienībai Šopronas "MKB Euroleasing", kā arī Turcijas komandai "Fenerbahce", bet pa diviem zaudējumiem ir arī Horvātijas komandai "Gospič" un Spānijas vienībai "Rivas Ecopolis".

Kā ziņots, "MKB Euroleasing" trešdien ar 82:52 savā laukumā sagrāva "Rivas Ecopolis".

Jau ziņots, ka FIBA Eirolīgā sievietēm šajā sezonā kopumā startē 24 komandas, kas sadalītas četrās apakšgrupās, pa sešām katrā.

Komandas grupās izspēlēs divu apļu turnīru, pa reizei sacenšoties mājās un izbraukumā. Katras grupas četras labākās komandas iekļūs astotdaļfinālā, kur cīņa ritēs līdz divām uzvarām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!