Foto: DELFI

Finansiālu problēmu mākto Kauņas basketbola klubu "Žalgiris" pametis amerikānis Tremels Dardens, vēsta portāls "Lrytas.lt". Pirmdien klubs saņēmis paša basketbolista un viņa aģenta parakstītu vēstuli, kurā teikts, ka Dardens izmanto tiesības vienpusējā kārtā izbeigt līgumu.

Neoficiāli tiek runāts, ka šonedēļ komandu varētu pamest vēl kādi spēlētāji, kas nu jau gandrīz četrus mēnešus nesaņem algu.

Atvadoties no komandas biedriem, 31 gadu vecais un 193 centimetrus garais amerikānis atzinis, ka saņēmis piedāvājumu no Madrides kluba "Real". Par šādu piedāvājumu pirms divām nedēļām vēstīja arī Spānijas mediji.

Tieši ar Madrides "Real" vienību Dardens pagājušajā ceturtdienā nospēlēja pēdējās šīs sezonas Eirolīgas sacīkstes, nopelnīdams 20 punktus un būdams rezultatīvākais "Žalgira" rindās. Ņemot vērā, ka jaunu spēlētāju reģistrācija Eirolīgā jau beigusies, mainot komandu, basketbolists varētu piedalīties tikai Spānijas čempionāta (ACB) spēlēs.

Paredzams, ka "Real" vienībā Dardenam būtu jānomaina lietuvietis Martīns Pocjus, kam jāārstē trauma - labās kājas liela kaula lūzums, norāda "Delfi.lt".

Dardens šosezon vislabāko sniegumu rādījis tieši ULEB Eirolīgas turnīrā, kurā 10 spēlēs vidēji guva 8,9 punktus un izcīnīja 4,4 atlēkušās bumbas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!