Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas "Knicks" galvenais treneris Deivids Fizdeils šobrīd nekoncentrējas uz latviešu zvaigznes Kristapa Porziņģa atgriešanos laukumā, bet strādā ar viņa rīcībā esošajiem spēlētājiem, vēsta "NYPost.com".

23 gadus vecais "Knicks" līderis Porziņģis turpina atkopties no ceļgala krustenisko saišu plīsuma, un šobrīd nav noteikts konkrēts viņa atgriešanās laiks.

"Neko neplānoju saistībā ar Porziņģi. Redzu, kā viņš iederas komandā, bet cenšos koncentrēties uz šobrīd pieejamajiem spēlētājiem. Kad viņš atgriezīsies komandā, tā man būs kā dāvana trenerim. Kā treneris nedrīkstu lidināties mākoņos, man ir jākoncentrējas šodienas darbam. Šie puiši ir pelnījuši manu nedalītu uzmanību," "NYPost.com" citē Fizdeila teikto.

Fizdeils atklāja, ka Porziņģis aizvadot vieglus skriešanas un mešanas treniņus, bez pilnvērtīgiem metieniem palēcienā. "Skriešanas ātrumā viņš vēl nav tajā līmenī," pauda Fizdeils.

Tiesa, pēc trenera izteikumiem Porziņģis sociālajā vietnē "Instagram" publicēja attēlus, kur viņš āra stadionā aizvada sprinta treniņu.

"Knicks" komanda devusies izbraukumā, taču Porziņģis šobrīd nav kopā ar Ņujorkas basketbolistiem.

"Ceļošana rehabilitācijas laikā ir smaga. Esam vienojušies, ka garajos izbraukumos viņš paliks mājās, bet dažos dosies līdzi. Viņš ir labā ritmā," atzīmēja Fizdeils.

"Knicks" ar četrām uzvarām 12 mačos Austrumu konferencē ieņem 11. vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!