Foto: F64

"Olybet" Latvijas Basketbola līgā (LBL) sestdien risinājās Zvaigžņu spēle, kas kā ierasts bija īsts šovs.

Jau vēstīts, ka leģionāru komanda dramatiskā cīņā apspēlēja vietējo spēlētāju komandu. Spēles pamatlaiks noslēdzās ar neizšķirtu rezultātu 93:93 (33:31, 25:21, 23:24, 12:17), bet leģionāri izrāva uzvaru pēcspēles metienu sērijā.

Individuālajos konkursos divas balvas ieguva "Ventspils" spēlētājs Māris Gulbis. Vispirms viņš duetā ar "Barons kvartāls" galveno treneri Mārtiņu Gulbi triumfēja brāļu konkursā, finālā apsteidzot Arti Ati ("Ventspils") un Arni Ati ("Turība"; LBL otrā divīzija), bet brīdi vēlāk bija labākais tālmetienu konkursā, kura finālā pārspēja Stumbri.

Tikmēr "slam-dunk" konkursā triumfēja ikdienā LBL trešajā divīzijā spēlējošais Renārs Bulduris, kurš finālā pārspēja Ivaru Rihardu Žvīguru ("Valka"/"Valga"), bet treneru konkursā metienu no centra realizēja "VEF Rīga" vienības vadītājs Jānis Gailītis.

Savukārt karsējgupu konkursā pirmo reizi uzvarēja "Ogre/Kumho tyre" pārstāvji, kuru sniegumu divās dejās žūrija novērtēja ar 107 punktiem no 120 iespējamiem (53 punkti par īso deju, 54 par garo).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!