Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Ceturtdien, 24. septembrī, "Daugavas" sporta namā un "Rīdzenes" zālē sākās gadskārtējais leģendārās latviešu basketbolistes Uļjanas Semjonovas kausu izcīņas turnīrs.

Sacensības notiek U17 un U15 vecuma grupās un abās sporta arēnās risināsies līdz svētdienai, 27. septembrim. Šogad kausa izcīņā bez Latvijas komandām uzaicinātas spēlēt septiņu ārvalstu komandas no Krievijas, Somijas, Ungārijas, Polijas, Lietuvas, Serbijas un Baltkrievijas. Vakar notika sacensību svinīgā atklāšana.

U17 vecuma grupā Rīgu pārstāvēs Basketbola skolas "Rīga" komanda "Rīdzene", treneru Aināra Čukstes un Lilitas Bergvaldes vadībā. Vēl šajā grupā startēs basketbolistes no Serbijas, Lietuvas un Krievijas.

Savukārt jaunākajā, U15 grupā, mūsu valsti pārstāvēs Basketbola skolas "Rīga" komandas "Rīdzene" un TTP, kā arī Rīgas 3. bērnu un jaunatnes sporta skolas komanda, treneru Maijas Kubliņas, Jāņa Nešpora un Daigas Žvirbles vadībā. Vēl šajā grupā startēs Ungārijas, Krievijas, Baltkrievijas, Polijas un Somijas meiteņu komandas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!