Foto: F64
Uzvaru Spānijas otrās līgas basketbola čempionāta otrās kārtas spēlē sestdien izcīnīja latvieša Rolanda Freimaņa pārstāvētā "Girona" komanda, kas ar rezultātu 88:82 (28:23, 23:21, 16:19, 21:19) izbraukumā pārspēja Leonas "Baloncesto Leon" vienību.

Freimanis šoreiz spēlēja 25 minūtes un 48 sekundes, realizējot trīs no desmit izpildītajiem divpunktu metieniem, vienu no trijiem tālmetieniem un vienu no diviem soda metieniem.

Tāpat latvieša kontā bija četras atlēkušās bumbas un piecas personīgās piezīmes. Viņš cīņu noslēdza ar -1 efektivitātes koeficienta punktu.

Kā ziņots, uzvaru otrajā kārtā izcīnīja arī Mareka Mejera pārstāvētā "Knet&Eniac" vienība, kas ar rezultātu 85:76 izbraukumā pieveica "Granada" komandu, bet zaudējumu piedzīvoja Andreja Šeļakova pārstāvētā "Tarragona" komanda, ar 70:75 izbraukumā zaudējot Ljeidas "Ce Cip Basquetbol" vienībai.

Čempionāta kopvērtējumā pēc divām kārtām "Knet&Eniac" ar divām uzvarām divās spēlēs atrodas līderpozīcijā, bet tai ar tādu pat uzvaru un zaudējumu attiecību seko "Girona". Savukārt "Tarragona" ar diviem zaudējumiem divās cīņās atrodas 15.vietā 18 komandu konkurencē.

Kā ziņots, iepriekš kopš 2007.gada Šeļakovs spēlēja "VEF Rīga" komandā, pagājušajā sezonā palīdzot tai triumfēt Latvijas čempionātā.

Šoruden samērā sekmīgi Šeļakovs Latvijas izlases sastāvā piedalījās Eiropas čempionātā.

Freimanis pagājušo sezonu uzsāka citā LEB "Gold" komandā Veskas "Lobe", bet sezonas izskaņu pavadīja Spānijas augstākās līgas (ACB) komandā Sansebastjanas "Lagun Aro". Savukārt Mejeris, kurš šovasar pārstāvēja gan Latvijas pieaugušo, gan U-20 valstsvienību, pagājušajā sezonā spēlēja Latvijas komandā "Liepājas Lauvas".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!