Foto: FIBA

Rolanda Freimaņa pārstāvētā Krievijas komandaa "Ņižņij Novgorod" trešdien Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Čempionu līgas sezonas pirmajā spēlē savā laukumā piekāpās Spānijas klubam Malagas "Unicaja".

"Ņižņij Novgorod" zaudēja Malagas "Unicaja" ar 62:79 (19:23, 18:17, 12:12, 13:27).

Freimanis 23 minūtēs laukumā realizēja divus no četriem divpunktu metieniem un vienu no diviem soda metieniem, bet grozam garām lidoja visi trīs tālmetieni.

Viņa kontā arī piecas atlēkušās bumbas, rezultatīva piespēle, pa vienai personiskajai piezīmei un kļūdai, kā arī lietderības koeficients pieci.

Rezultatīvākie mājinieku rindās ar 13 punktiem bija Aleksandrs Gankevičs un Antons Astapkovičs, kurš sakrāja arī sešas rezultatīvas piespēles.

Viesiem ar 21 punktu un sešām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Haime Rodrigess.

Roberta Štelmahera un Akseļa vairoga trenētā Tallinas "Kalev"/"Cramo" viesos ar 73:75 (24:19, 12:22, 17:17, 20:17) piekāpās Strasbūras SIG vienībai.

Ojārs Siliņš viesu rindās 26 minūtēs un 58 sekundēs laukumā guva vienu punktu, realizējot vienu no diviem soda metieniem, bet grozam garām lidoja visi četri tālmetieni un vienīgais divpunktu metiens. Viņa kontā arī viena atlēkusī bumba un viena rezultatīva piespēle, trīs bloķēti metieni, pa vienai personiskajai piezīmei un pārtvertai bumbai, kā arī lietderības koeficients divi.

Mārcis Vītols laukumā pabija vien četras minūtes un četras sekundes, izceļoties ar divām kļūdām un efektivitātes koeficientu -2.

Tallinas komandā rezultatīvākais ar 18 punktiem bija Sailess Melsons, bet uzvarētājiem 21 punkts un piecas pārķertas bumbas Deandrē Lendsdauna kontā.

Vēl vienā spēlē Mārcis Šteinbergs guva divus punktus, sekmēdams Spānijas vienības "Manresa" uzvaru mājās pār Lielpolijas Ostruvas "Stal" no Polijas ar 81:76 (24:20, 11:26, 22:16, 24:14).

Šteinbergs uzvarētāju vienībā piecās minūtēs un 46 sekundēs laukumā realizēja vienīgo divpunktu metienu, bet grozam garām lidoja vienīgais tālmetiens. Viņa kontā arī viena atlēkusī bumba un viena rezultatīva piespēle, kā arī lietderības koeficients trīs.

Mājiniekiem rezultatīvākais ar 18 punktiem bija Giljems Hou, bet viesiem 16 punktus guva Maikls Jangs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!