Foto: F64

Latvijas basketbolists Rolands Freimanis pirmdien guva piecus punktus, bet viņa pārstāvētā Ušakas "Muratbey" cieta neveiksmi Turcijas čempionāta spēlē, kamēr Dairis Bertāns leģionāru limita dēļ netika pieteikts Stambulas "Dariššafaka Doguš" komandas rindās tās uzvarētā mačā.

"Muratbey" viesos ar 78:80 (16:24, 16:22, 21:19, 25:15) zaudēja ULEB Eirolīgas klubam Stambulas "Anadolu Efes".

Freimanis spēlēja 21 minūti un desmit sekundes, trāpot divus no četriem divpunktu metieniem un vienu no diviem "sodiņiem", aizmetot garām vienīgo tālmetienu. Tāpat viņš izcīnīja trīs atlēkušās bumbas zem groziem.

"Muratbey" komandā ar 22 punktiem izcēlās Zeks Ogusts, kurš izcīnīja arī 19 atlēkušās bumbas zem groziem, bet uzvarētājiem 15 punktus sameta Alekss Kirks.

Ušakas komanda Turcijas čempionātā cieta jau ceturto zaudējumu pēc kārtas, taču pagājušajā nedēļā iekļuva FIBA Eiropas kausa izcīņas ceturtdaļfinālā.

Tikmēr "Dariššafaka Doguš" mājās ar 82:79 (27:18, 22:16, 14:26, 19:19) uzvarēja Trabzonas "Trabzonspor Medical Park" komandu.

Bertāns šim mačam netika pieteikts.

Uzvarētājiem Breds Vanameikers guva 19 punktus, bet viesiem ar 16 punktiem izcēlās Stefans Mūdijs.

"Dariššafaka Doguš" Turcijas čempionātā izcīnīja otro uzvaru pēc kārtas.

Turcijas čempionāta kopvērtējuma galvgalī ar 17 uzvarām 19 spēlēs atrodas Stambulas komandas "Fenerbahce" un "Anadolu Efes".

Piekto vietu ar 13 uzvarām ieņem "Dariššafaka Doguš", bet "Muratbey" ar pieciem panākumiem atrodama 14. pozīcijā 16 komandu vidū.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!