Foto: vtb-league.com

Latvijas basketbola vicečempionu "VEF Rīga" galvenais treneris Jānis Gailītis pēc zaudējuma VTB Vienotās līgas spēlē norādīja, ka mača sākumā nav spējuši turēt līdzi pretinieku izvēlētajām agresīvajam stilam.

Vienotās līgas spēlē trešdien "VEF Rīga" viesos ar 83:93 zaudēja "Ņižņij Novgorod". Spēles gaitā "vefiņš" nonāca zaudētājos ar 27 punktu starpību, spēja pietuvoties līdz "-4", bet beigās piedzīvoja zaudējumu.

"Esmu pateicīgs saviem spēlētājiem par to, kā viņi aizvadījuši pēdējās spēles. Mums ir lieliska komanda, mums jāiet uz priekšu un jāspēlē labāk, nekā sanāca šodien. Nespējām uzturēt agresīvo spēles stilu, ko uzspieda pretinieks, īpaši spēles sākumā. Daži spēlētāji slikti darbojās individuāli. Sākumā saspēles vadītāji netika galā ar saviem pienākumiem. Bet tādi kritumi ir visām komandām," sacīja Gailītis.

"Vefiņam" bija 13. uzvaras pēc kārtas visās sacensībās, piecas uzvaras pēc kārtas VTB līgā, kas Latvijas vicečempioniem deva iespēju atgriezties cīņā par iekļūšanu "play off". Rīdzinieki no "play-off" zonas atpaliek divas uzvaras.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!