Foto: F64

Latvijas basketbola klubs "VEF Rīga" VTB vienotās basketbola līgas izslēgšanas spēļu pirmās kārtas duelī pret Maskavas CSKA parādīja pietiekami labu basketbolu, uzskata komandas galvenais treneris Jānis Gailītis.

Jau vēstīts, ka "VEF Rīga" otrdien VTB Vienotās līgas izslēgšanas turnīra ceturtdaļfināla trešajā spēlē viesos ar rezultātu 73:99 zaudēja CSKA un piedzīvoja neveiksmi sērijā ar rezultātu 0-3. Tādējādi CSKA sasniedza VTB līgas finālčetrinieka turnīru.

"Mūsu pretinieks pilnībā bija pelnījis iekļūt "Final 4" turnīrā. Mēs cīnījāmies. Lai arī mums bija dažas problēmas, mēs parādījām pietiekami labu basketbolu, un es lepojos ar savu komandu. Protams, ka dažbrīd mums nepaveicās, bet es tagad nevēlos runāt par detaļām. Vēlu veiksmi CSKA "Final 4" turnīrā un lai izdodas pierādīt, ka tā ir spēcīgākā komanda līgā," VTB līgas mājaslapā citēts Gailītis.

Savukārt CSKA galvenais treneris Dimitris Idudis jau bija noskaņojies pusfināla cīņām, tomēr viņš izteica atzinīgus vārdus arī par Latvijas klubam: "Vēlos apsveikt arī VEF. Kā jau biju teicis, pretinieki cīnījās, viņiem ir labs un atlētisks sastāvs. Mēs visi ceram, ka Mareka Meijera trauma nebūs nopietna. Vēlu viņam ātru atveseļošanos."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!