Foto: FIBA

Stambulas "Galatasaray" pārstāvei Anetei Šteinbergai jāveic pleca operācija, kuras dēļ 2021./2022. gada sezona Latvijas spēlētājai ir beigusies, Šteinberga ziņo savā "Instagram" kontā.

Basketboliste raksta, ka ir pienācis laiks basketbolu uz laiku nolikt malā.

"Decembra sākumā guvu pleca traumu, kas pēc pirmās medicīniskās apskates deva cerību, ka pēc rehabilitācijas un terapijas agri vai vēlu varēšu atgriezties laukumā un turpināt sezonu savā komandā," raksta basketboliste. "Es un mans fizioterapeits centāmies darīt visu iespējamo, lai atgrieztos laukumā, taču diemžēl tas nenotika, kā plānots vai cerēts. Pēdējā pārbaude liecināja, ka man ir jāveic pleca operācija, lai pilnībā likvidētu savainojuma sekas, un tas nozīmē 2021./2022. gada sezonas pārtraukšanu."

Basketboliste piebilst, ka atveseļošanās prasīs zināmu laiku un pacietību un viņa nevar sagaidīt, kad atgriezīsies laukumā.

Operācija tuvākās nedēļas laikā tiks veikta Latvijā, kur tiks iziets arī rehabilitācijas process, pastāstīja basketboliste.

Pēdējo spēli Šteinberga laukumā aizvadīja Turcijas čempionātā, 12. janvārī Stambulas "Galatasaray" mājās ar 58:61 piekāpjoties Kajseri "Bellona".

Šteinberga pēc gandrīz pusotra mēneša pauzes 31 minūtē un 25 sekundēs guva 15 punktus.

Turnīra tabulā "Galatasaray" ar bilanci 8-6 ieņem sesto vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!