Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē ceturtdien Hjūstonas "Rockets" līderis Džeimss Hārdens guva 58 punktus un palīdzēja savai komandai ar rezultātu 121:118 pārspēt Maiami "Heat".

Hārdens jau sesto reizi šajā sezonā un 15 reizi savā karjerā guva vismaz 50 punktus. Tikai Vilts Čemberleins, Maikls Džordans, Kobe Braiens un Eldžins Beilors aizvadījuši vairāk 50 punktu spēles.

Aizvadītajā mačā Hārdens realizēja astoņus no 14 divpunktu metieniem, astoņus no 18 tālmetieniem un visus 18 soda metienus, taču viņa kontā bija arī 10 rezultatīvas piespēles, septiņas atlēkušās bumbas, četras pārtvertas bumbas, viens bloks un četras kļūdas.

Šonedēļ aprāvās Hārdena 32 spēļu ilgā sērija, kurā viņš guva vismaz 30 punktus, bet šajā sezonā viņš vidēji izceļas ar 36,2 punktiem, 7,6 rezultatīvām piespēlēm un 6,6 piespēlēm.

"Viņam bija lieliska spēle, taču šos pašus vārdus varētu teikt arī par viņa iepriekšējiem sniegumiem. Viņš dara savu darbu atkal un atkal," teica "Rockets" galvenais treneris Maiks D'Antoni.

"Rockets" Rietumu konferences kopvērtējumā ar 37 uzvarām un 25 zaudējumiem ierindojas piektajā vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!