Foto: AP/Scanpix/LETA

Aizvadīto sezonu viens no rezultatīvākajiem Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājiem Džeimss Hārdens nav pārliecināts par Hjūstonas "Rockets" izredzēm izcīnīt čempionu titulu, tāpēc viņš neiebilstu aizmainīšanai uz Bruklinas "Nets", raksta ESPN.

Hārdenu uzrunā ideja par pievienošanos divām citām NBA zvaigznēm "Nets" sastāvā - Kevinam Durantam un Kairijam Ērvingam, ESPN apstiprināja avots, kas esot tuvs spēlētājam.

Hārdens un Durants bija komandas biedri Oklahomasitijas "Thunder" vienībā, un abi nesen esot apsprieduši ideju par spēku atkalapvienošanu. Taču "Rockets" un "Nets" nekādas pārrunas par maiņas darījumu neesot sākušas.

Hārdens esot satraukts par to, vai "Rockets" var cīnīties par NBA čempionu titulu, tāpēc viņš apsver iespēju pamest Hjūstonu pirms viņa līguma beigām.

Tomēr "Rockets" jaunais ģenerālmenedžeris Rafaels Stouns līdz šim uzsvēris, ka komanda plāno ar Hārdenu turpināt spēlēt arī turpmāk. Tomēr privātās sarunāts "Rockets" vadība norādījusi, ka par Hārdenu gribētu saņemt gan labus spēlētājus, gan drafta izvēles tiesības.

Hārdens ir 2017./2018. gada sezonas NBA vērtīgākais spēlētājs, bet pagājušajā sezonā vidēji izcēlās 34,3 punktiem, 7,5 rezultatīvām piespēlēm un 6,6 atlēkušajām bumbām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!