Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Hjūstonas "Rockets" līderis Džeimss Hārdens regulārā čempionāta mačā trešdien izcēlās ar 61 punktu pret Ņujorkas "Knicks".

Tā bija atkārtoti rezultatīvākā spēle viesu komandas spēlētāja izpildījumā slavenajā "Knicks" mājas arēnā "Madison Square Garden", jo iepriekš tur 61 punktu sameta Kobe Braients. Visrezultatīvāko spēli "Knicks" kreklā šajā arēnā aizvadīja Karmelo Entonijs, gūstot 62 punktus.

Hārdena 61 gūtais punkts palīdzēja "Rockets" komandai ar rezultātu 114:110 pārspēt "Knicks" vienību. Kuplās bārdas īpašnieks realizēja 12 no 18 divpunktu metieniem, piecus no 20 tālmetieniem un 22 no 25 soda metieniem. Viņa kontā arī 15 atlēkušās bumbas, četras piespēles un piecas pārtvertas bumbas.

Tas Hārdenam bija jauns karjeras rezultativitātes rekords. Savukārt vismaz 30 punktus "Rockets" līderis jau guvis 21 spēlē pēc kārtas.

Ēriks Gordons "Rockets" komandai palīdzēja ar 20 punktem, bet "Knicks" labā ar 31 punktu un 10 atlēkušajām bumbām izcēlās Alonso Triērs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!