Foto: F64
Latvijas Basketbola līgas (LBL) vienība "Valmiera" panākusi vienošanos ar Ingu Bankevicu, kurš Valmieras komandā jau savulaik ir spēlējis no 2006.gada pavasara līdz 2009.gada pavasarim..

Vēl Bankevics karjeras laikā spēlējis "Skonto", "Gulbenes ASK/Bumerangs", "VEF Rīga", "Ventspils", "Barons/O!karte" komandās, kā arī Francijā ProB līgas klubā Buloņas "Somb". 2010.gadā pārstāvējis Latvijas vīriešu nacionālo valstsvienību.

"Ingus ir spēlētājs ar pieredzi gan Latvijas pieaugušo valstsvienībā, gan Latvijas vadošo klubu – "VEF Rīga" un "BK Ventspils" līmenī. Tieši šāds spēlētājs mūsu gados jaunajai komandai šobrīd ir nepieciešams," saka "BK Valmiera" ģenerālmenedžeris Mārtiņš Bērziņš. "Izskatījām vairākas kandidatūras otrā, trešā numura pozīcijas stiprināšanā un Bankevica kandidatūra no visiem aspektiem šķita vispiemērotākā šī brīža komandas modelim. Tuvākajā nākotnē neizslēdzu vēl kādu pastiprinājumu un pieļauju rokādes sastāvā, jo spēlētāju sniegums pēdējā spēlē pret "LU" bija zem katras kritikas un pašapmierinātībā nevienam ieslīgt neļausim."

LBL kopvērtējumā "Valmiera" ar 10 uzvarām 14 spēlēs ieņem trešo vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!