Foto: AP/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Jūtas "Jazz" pārstāvji, starp kuriem ir ar koronavīrusu Covid-19 inficēti basketbolisti Donovans Mičels un Rūdijs Gobērs, sekmīgi noslēguši karantīnas posmu, ziņo ESPN žurnālists Tims Makmāns.

NBA sezona tika pārtraukta 11. martā, kad īsi pirms Jūtas "Jazz" un Oklahomsitijas "Thunder" mača uzsākšanas tapa zināms, ka Gobērs inficējies ar Covid-19.

Savukārt viņa komandas biedrs Donovans Mičels, kurš vīrusu pārcieta bez simptomiem, kļuva par otro publiski zināmo ar koronavīrusu inficēto NBA spēlētāju.

Jūtas veselības departaments piektdien devis atzinumu, ka visi "Jazz" kluba pārstāvji sekmīgi pabeiguši divu nedēļu ilgo karantīnu. Komanda gan turpinās piekopt sociālo distancēšanos un ierobežos ārpus mājām pavadāmo laiku, kā to paredz NBA izplatītie ieteikumi, ziņo Makmāns.

Jau ziņots, ka no koronavīrusa izārstējies Detroitas "Pistons" pārstāvis Kristians Vuds, kurš bija trešais publiski zināmais ar vīrusu saslimušais spēlētājs. Kopā ar vīrusu inficējušies bija vismaz 14 NBA komandu pārstāvji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!