Foto: F64

Latvijas 3x3 basketbola līgas "Top Gun" ceturtais posms notiks 28. un 29. augustā Jelgavas Pasta salā, kad vispirms sestdien sacentīsies vīriešu komandas, bet svētdien laukumā dosies sieviešu vienības, kā arī nepieciešamības gadījumā notiks izslēgšanas turnīrs vīriešu konkurencē. Pieteikšanās turnīram ir atklāta, ziņo Latvijas Basketbola savienība (LBS).

"Top Gun" otrā sezona aizsākās ar turnīriem Ventspilī, Ogrē un Kandavā, bet šīs nedēļas nogalē otro gadu pēc kārtas sacensības notiks Jelgavā. Vīriešu konkurencē čempioni saņems naudas prēmiju 500 eiro apmērā.

Plānots, ka vīriešu komandas sacentīsies tikai sestdien, taču maču grafiks atkarīgs no komandu skaita "Open" un U18 vīriešu grupas apvienotajā grupā. Ja dalībnieku skaits pārsniegs 12 vienības, tad 28. augustā vispirms notiks apakšgrupu spēles, bet nākamajā dienā izslēgšanas turnīrs. Savukārt, sievietes spēlēs tikai svētdien.

Komandu reģistrācija Jelgavas "Top Gun" posmam turpināsies līdz ceturtdienas plkst. 23.59, piesakoties Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) sacensību platformā "play.fiba3x3.com" vai sūtot nepieciešamo informāciju uz e-pastu topgun3x3@gmail.com. Vīriešu komandām dalības maksa noteikta 100 eiro apmērā, sievietēm – 70 eiro, bet vienībām, kurās visi dalībnieki atbilst U18 vecuma grupai (2003. g. dz. un jaunāki), šī maksa noteikta 50 eiro apmērā.

"Top Gun" tūres nākamie posmi plānoti Ādažos (4./5. septembrī) un Mārupē (11./12. septembrī), finālcīņas aizvadot Rīgā, "Akropolē" (25./26. septembrī).

Aktuālā informācija "3x3Latvija" sociālo tīklu kontos – "Facebook" un "Instagram", arī Latvijas Basketbola savienības mājas lapā "basket.lv/3x3".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!