Foto: LETA

Ar ļoti iespaidīgu "double-double" Turcijas otrās līgas pastarītes "Pl Koleji" rindās sestdien debitēja latviešu basketbolists Kaspars Kambala.

Aizvadītajā mačā "Pl Koleji" izbraukumā ar 76:75 uzvarēja Izmiras BSB komandu, bet Kambala guva 27 punktus un izcīnīja 15 atlēkušās bumbas.

Latvietis laukumā pavadīja 32 minūtes un 35 sekundes, kuru laikā realizēja 12 no 14 divpunktu metieniem un trīs no pieciem soda metieniem, kļūst par pārliecinošu savas komandas rezultatīvāko spēlētāju.

Kambalas kontā arī uzvaru nesošie divi punkti četras sekundes pirms mača beigām.

Bez 15 bumbām zem groziem latvietis iekrāja arī trīs piezīmes.

Šis bija Kambalas pirmais oficiālais mačs šajā sezonā. Par pievienošanos "Pl Koleji" vienībai publiski kļuva zināms šonedēļ.

Šosezon aizvadītajās 18 spēlēs "Pl Koleji" komanda tikusi vien pie četrām uzvarām un cīnās, lai nebūtu starp trim vājākajām komandām, kas zaudēs vietu otrajā līgā.

Aizvadītajā sezonā 34 gadus vecais Kambala pārstāvēja Turcijas komandu Ankaras "Turk Telekom", bet vēl sezonu pirms tam viņš paspēja uzspēlēt trīs klubos Bulgārijā, Turcijā un Irānā.

Turcijā viņš savas karjeras laikā pārstāvējis arī "Efes Pilsen" un "Aliaga Petkim" vienības.

Latvijas izlasē Kambala piedalījies trijos Eiropas čempionāta finālturnīros, bet pēdējos gados viņš nav ticis iekļauts valstsvienības kandidātu sarakstā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!