Foto: DELFI

Latviešu basketbolists Kaspars Kambala trešdien kārtējo reizi izcēlās ar "double-double", bet viņa pārstāvētā "Pl Koleji" komanda Turcijas otrās līgas čempionātā pārtrauca četru uzvaru sēriju.

Aizvadītajā mačā "Pl Koleji" izbraukumā ar 61:64 (14:23, 17:10, 12:20, 18:11) zaudēja Balikesiras "Best" vienībai.

Kambala šoreiz laukumā pavadīja 31 minūti un 55 sekundes, kuru laikā guva 17 punktus, realizējot septiņus no 14 divpunktu metieniem un trīs no četriem soda metieniem, toties kļūdoties vienīgajā tālmetiena mēģinājumā.

Tāpat latvieša kontā 13 atlēkušās bumbas un četras piezīmes.

Izcīnītajās bumbās zem groziem Kambala bija savas komandas līderis, bet gūto punktu ziņā viņš bija otrs rezultatīvākais.

Astoņās komandā izvadītajās spēlēs Kambala "double-double" iekrājis septiņas reizes.

Šosezon aizvadītajās 25 spēlēs "Pl Koleji" komanda izcīnījusi deviņas uzvaras, kas kopvērtējumā ļauj ieņemt 16.vietu 18 vienību konkurencē. Vietu otrajā līgā sezonas beigās zaudēs trīs vājākās komandas.

Pagājušajā sezonā 34 gadus vecais Kambala pārstāvēja Turcijas komandu Ankaras "Turk Telekom", bet šosezon viņš līdz pat janvāra otrajai pusei bija bez kluba.

Turcijā viņš savas karjeras laikā pārstāvējis arī "Efes Pilsen" un "Aliaga Petkim".

Latvijas izlasē Kambala piedalījies trijos Eiropas čempionāta finālturnīros, bet pēdējos gados viņš nav ticis iekļauts valstsvienības kandidātu sarakstā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!