Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Goldensteitas "Warriors" spēlētājs Stīvens Karijs sestdien izcēlās ar 40 gūtiem punktiem, bet viņa pārstāvētā vienība Rietumu konferences pusfinālā viesos ar 115:80 (30:18, 32:19, 30:24, 23:19) pārspēja Hjūstonas "Rockets" basketbolistus.

Līdz ar panākumu, sērijā līdz četrām uzvarām ar 3-0 vadībā ir "Warriors".

Viesi jau pirmo ceturtdaļu iesāka ar aktīvu cīņu, ceturksni noslēdzot ar 12 punktu pārsvaru (30:18). Nākamajā spēles nogrieznī "Warriors" pārsvaru vēl vairāk palielināja un puslaika pārtraukumā ejot Goldensteitas basketbolistiem jau 25 punktu pārsvars (62:37).

Arī otrajā puslaikā laukumā dominēja viesi, kuri, atskanot mača finālsvilpei, svinēja pārliecinošu uzvaru ar 115:80.

Teicamu sniegumu šajā mačā demonstrēja "Warriors" komandas spēlētājs Karijs, kurš guva 40 punktus un izdarīja septiņas rezultatīvas piespēles.

"Nedomāju, ka mēs būtu redzējuši vēl kādu spēlētāju, kurš tā spēja izbrīvēt vietu. Ar Karija bezbailību un pārliecību - viņš patiešām ir nozīmīgs spēlētājs," pēc spēles atklāja "Warriors" galvenais treneris Stīvs Kerrs.

Nākamā komandu cīņa, kas var būt izšķirošā sērijā, tiks aizvadīta pirmdien.

Tikmēr Austrumu konferences pusfinālā Klīvlendas "Cavaliers" atrodas vadībā ar rezultātu 2-0 pret Atlantas "Hawks" vienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!