Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu otrajā kārtā Goldensteitas "Warriors" izbraukumā ar rezultātu 132:125 pagarinājumā pārspēja Portlendas "Trail Blazers", sērijā līdz četrām uzvarām panākot rezultātu 3-1.

"Warriors" rindās šajā mačā laukumā atgriezās komandas līderis Stefans Karijs, kurš kājas savainojuma dēļ šajā sērijā laukumā nebija izgājis. Viņš nodemonstrēja teicamu sniegumu, gūstot 40 punktus, izdarīja astoņas piespēles un izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas. 17 no saviem punktiem viņš guva pagarinājumā, kas ir jauns NBA rekords.

23 punktus "Warriors" komandā guva Klejs Tompsons, bet 21 punktu pievienoja arī Dreimonds Grīns. "Trail Blazers" rindās Deimians Lilards izcēlās ar 36 punktiem un 10 rezultatīvām piespēlēm, kamēr Kristans Makkolums guva 24 punktus.

"Warriors" komandai būs iespēja sēriju noslēgt savā laukumā.

Citā mačā Maiami "Heat" savā laukumā ar 94:87 uzvarēja Toronto "Raptors". Šajā duelī rezultāts sērijā kļuva 2-2.

Maiami komandas rindās Dveins Veids guva 30 punktus, bet pa 15 punktiem sameta Gorans Dragičs un Džo Džonsons. "Raptors" komandā 14 punktus sameta Terenss Ross, bet pa 13 punktiem pievienoja Bizmaks Bijombo un Demare Kerols.

"Raptors" komandai šajā sērijā nevarēs palīdzēt lietuviešu centra spēlētājs Jons Valančūns, kurš guvis potītes savainojumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!