Foto: F64

Latvijas basketbola izlases spēlētājs Kaspars Bērziņš mainījis komandas Krievijā, pametot Ainara Bagatska vadīto "Ņižņij Novgorod" un pievienoties cita latviešu spēlētāja Jāņa Timmas pārstāvētajai Sanktpēterburgas "Zeņit", vēsta "sports.ru".

Sākotnēji šī informācija tika publicēta arī "Ņižņij Novgorod" mājaslapā, bet vēlāk ziņa tika izdzēsta. Bērziņš Ņižņijnovgorodas komandai pievienojās šajā vasarā, noslēdzot divu gadu līgumu.

Viņš 13 spēlēs VTB Vienotajā basketbola līgā vidēji guva 10,2 punktus un izcīnīja 5,2 atlēkušās bumbas. Savukārt ULEB Eiropas kausa izcīņā viņa kontā 23 spēles, un vidēji 9,6 punkti un 5,5 atlēkušās bumbas.

"Zeņit" komanda arī spēlē VTB Vienotajā basketbola līgā un ULEB Eiropas kausa izcīņā. Sanktpēterburgas vienība Eiropas kausa otrajā posmā izcīnījusi divas uzvaras, kamēr "Ņižņij Novgorod" piedzīvojusi divus zaudējumus. Savukārt Vienotajā līgā "Zeņit" kopvērtējumā ir trešajā vietā, bet Bērziņa iepriekšējā komanda ir astotajā pozīcijā.

Iepriekš Bērziņš spēlējis Latvijas komandās "Skonto", "Barons" un "VEF Rīga", Spānijas klubos "Malaga", "Fuenlabrada", "Caceres" un "Rio Natura Monbus", kā arī Krievijas komandā Samāras "Krasnije Kriļja".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!