Foto: AFP/Scanpix/LETA
Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā Ņujorkas "Knicks", spēlējot bez savainotā latvieša Kristapa Porziņģa, viesos ar 112:123 (31:21, 29:37, 26:37, 26:28) piekāpās NBA čempionvienībai Goldensteitas "Warriors".

Kā spēles dienā paziņoja "Knicks", Porziņģis šajā mačā nevarēja piedalīties kreisā ceļgala iekaisuma dēļ. Šajā sezonā Porziņģis piedalījies 41 no 47 spēlēm, kuru laikā vidēji guvis 23,3 punktus, izcīnījis 6,7 atlēkušās bumbas un bloķējis 2,3 pretinieku metienus.

Cīnoties bez Porziņģa, "Knicks" pirmajā ceturtdaļā ieguva desmit punktu pārsvaru, tomēr līdz puslaika beigām to izsēja un trešajā ceturtdaļā atdeva iniciatīvu NBA čempionu rokās. Otro un trešo ceturtdaļu summā "Knicks" zaudēja ar 19 punktu starpību, kas bija izšķiroši visā mačā. Pēdējā ceturtdaļā "Knicks" tā arī īsti nespēja saasināt cīņu, piekāpjoties ar 11 punktu starpību.

"Knicks" rindās rezultatīvākais ar 21 punktu bija Maiks Bīslijs, 20 punktus guva Kortnijs Lī, bet Eneša Kantera kontā 16 punkti un deviņas atlēkušās bumbas. "Warriors" rindās spoži maču aizvadīja Stefens Karijs, kurš guva 32 punktus, izdarīja septiņas rezultatīvas piespēles un izcīnīja sešas atlēkušās bumbas.

Turpinot sarežģīto izbraukuma spēļu sēriju, "Knicks" ceturtdien spēlēs pret Denveras "Nuggets", bet nākamajā dienā viesosies Fīniksā pie "Suns".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!