Foto: Vida Press

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas "Knicks" debitants Rovans Aleksandrs Berets neslēpj, ka nākamajā sezonā grib triekt bumbu grozā no augšas pāri latvietim Kristapam Porziņģim no Dalasas "Mavericks", viņš atklāja intervijā "Bleacher Report".

Intervijā Beretam tika vaicāts, kuram NBA spēlētājam viņš vēlētos "iedankot" pāri, un viņš atbildēja: "Es izvēlos Porziņģi."

Visticamāk, šādu atbildi viņš sniedzis, lai izpelnītos lielākas "Knicks" līdzjutēju simpātijas, jo aizvadītajā sezonā Porziņģis pieprasīja aizmainīšanu no Ņujorkas komandas. Latvietis savā NBA karjerā vidēji izcēlies diviem blokiem spēlē, tāpēc talantīgajam kanādietim nebūt nebūs viegli sasniegt iecerēto.

Abas komandas nākamajā sezonā tiksies tikai divas reizes – pirmā spēle paredzēta 9. novembrī, bet atkārtoti "Mavericks" un "Knicks" tiksies 15. novembrī.

Porziņģis kopā ar "Mavericks" komandu gatavojas jaunajai sezonai, un latvieša komandas biedrs Dvaits Pauels slavēja Latvijas basketbolistu.

"Viņš ir ļoti, ļoti labs. Esmu sajūsmināts," neslēpa Pauels. "Porziņģis ir garš, viņš var gūt punktus no jebkuras vietas. Porziņģa metienu ir grūti traucēt. Viņš labi kustas, ir spēcīgs. Viņš patiešām izskatās ļoti labi."

Sezonu "Mavericks" sāks 23. oktobrī ar maču pret Vašingtonas "Wizards", ko pārstāv cits latvietis Dāvis Bertāns.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!