Foto: Publicitātes foto
Tradicionālajā "Krastu mačā" šogad viena no spēlēm tiks veltīta leģendārajam trenerim Armandam Krauliņam, paziņojuši rīkotāji. Tāpat pirmdien tika izlozētas komandas, kas startēs 13. mačā starp abiem Daugavas upes krastiem.

Pirmdien noskaidroja tās "Krastu mača" komandas, kas iespēju doties laukumā saņēma izlozē. Kopā izlozētas 26 komandas, kas pārstāvēs Labo un Kreiso krastu. Īpaša spēle šī gada būs svētdienas pēcpusdienā. Tā tiks veltīta leģendārajam Krauliņam, un tajā piedalīsies spēlētāji, kas dažādos laikos spēlējuši viņa vadībā. "Krastu mačs" notiks 20. un 21. augustā pie Kongresu nama.

"Pēc gandrīz diviem attālinātā formātā nodzīvotiem gadiem aizvien vairāk novērtējam iespēju sanākt kopā un satikties aci pret aci. "Krastu mačs" ir notikums, kas vairs neprasa plašus komentārus vai atgādinājumus," preses konferencē uzsvēra Rīgas brīvostas pārvaldnieks Ansis Zeltiņš.

Pasākuma mākslinieciskā noformējuma idejas autors ir Kristiāns Brekte un šogad visi 24 stundu laikā gūtie punkti tiks dubultoti un pārvērsti eiro, lai šo summu ziedotu Ukrainas cilvēku atbalstam. "Šajā laikā joprojām esam kopā ar Ukrainu un tās drosmīgajiem cilvēkiem ne tikai domās, bet arī darbos, tāpēc katru mačā gūto punktu pārvērtīsim divu eiro ziedojumā Ukrainas cilvēku atbalstam. Novēlam rezultatīvu, aizraujošu un, protams, arī drošu maču," teica "BALTA" apdrošināšanas atlīdzību direktors Ingus Savickis.

"Krastu mačs" tiks atklāts ar patriotisku uzvedumu, kurā piedalīsies Daumants Kalniņš, Katrīna Gupalo un Ints Teterovskis ar kori "Balsis". Pirmā spēle, kā ierasts, būs "VEF Rīga" pret "Ghetto Family".

Pasākumā uzstāsies Gustavo, grupa "Sigma", repa apvienība "Banda Banda", Grēta Grantiņa, Fiņķis ar "PRAGAII". Būs arī "Clean R" trīspunktu konkurss un "UnisoWabase" metienu konkurss. Starp īpašajām spēlēm izceļama jaunā tradīcija – aktrišu spēle, kā arī jau iemīļotais mūziķu un aktieru duelis, kā arī īpaši spraigais politiķu mačs, tuvojoties Saeimas vēlēšanām.

Visa pasākuma laikā darbosies "Mežpils" alus garšu tirgus, savukārt par muzikālo pavadījumu uz "Baltas" skatuves kā dienas, tā nakts stundās rūpēsies labākie Latvijas dīdžeji "DJ Ruud" izveidotā programmā.

Ielozētās komandas:

Labais Krasts - "Hepsor", "BK Mailo", "SC Group", "Sapiens", "Teikas iedzīvotāju biedrība", "Kolektīvs Skujiņa", "BK Brekši", "TET", "Akciju Sabiedrība Neguli", "Dārzciema Deals", "Jaunie Buki", "Koka Roka", "BK Apsardze ir Jāciena".

Kreisais Krasts - "Upesciems", "TM", "BK Punči", "Pirtnieki", "CentrālĀzija", "Bakers", "Concombres", "Kreisā Krasta Buļļi", "Kreisā Krasta Veterāni", "BK Rajona Bosi", "Kūpers", "FS Metta", "Misa".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!