"Pafbet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas (LIBL) vienības "Ogre" basketbolists Kristaps Dārgais atzīts par oktobra mēneša vērtīgāko spēlētāju, liecina ieraksts līgas sociālās vietnes "Twitter" kontā.

29 gadus vecais Kristaps Dārgais ar efektīgiem bumbas triecieniem grozā no augšas, ideālām piespēlēm un svarīgām atlēkušajām bumbām oktobrī "Ogrei" palīdzēja tikt pie sešām uzvarām sešās spēlēs, savu izvēli "Twitter" ierakstā pamato līgas pārstāvji.

Dārgais vidēji spēlē oktobrī guva 12,7 punktus, izcīnīja 9,3 bumbas zem groziem, apgādāja partnerus ar 6,2 rezultatīvām piespēlēm un sakrāja lietderības koeficientu 24,7.

Uzbrucējs "Ogre" vienību pārstāv trešo sezonu pēc kārtas, pirms sezonas ar klubu parakstot divu gadu līgumu. Basketbolists pārstāvējis arī pašmāju vienības "Latvijas Universitāte", "Valmiera" un "Barons". Iepriekšējā sezonā Dārgais kā "Ogres" kapteinis palīdzēja klubam pirmo reizi izcīnīt Latvijas čempionāta bronzas medaļas.

Par "Air Jumprava" sauktais basketbolists vairākkārt karjeras gaitā arīdzan triumfējis dažādos "danku" konkursos bumbas triekšanā grozā no augšas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!