Foto: Reuters/Scanpix
Latviešu basketbolists Kristaps Valters savu basketbola karjeru varētu turpināt Spānijā, pievieojoties Malagas "Unicaja" komandai, vēsta šīs valsts mediji.

Vairāk nekā desmit dienas pēc sezonas pēdējās spēles daudziem vienības basketbolistiem līgumi ir beigušies, bet "Unicaja" vēl nav paziņojusi ne par vienu jaunu vienošanos. Tomēr klubam tuvu stāvoši avoti paziņojuši, ka Valters ir tuvu līguma noslēgšanai.

Aizvadītajā sezonā latvietis pārstāvēja citu Spānijas čempionāta komandu "Fuenlabrada", kuras sastāvā regulārajā sezonā vidēji mačā guva 10,3 punktus, izpildīja 4,5 rezultatīvas piespēles un tika pie 11,8 efektivitātes koeficienta punktiem.

Valters bija Spānijas čempionāta ceturtais labākais rezultatīvo piespēļu izpildītājs.

Ar "Fuenlabrada" komandu Valteram līgums ir beidzies. Pēc neoficiālas informācijas, latvietis jau panācis vienošanos ar "Unicaja" vienību, bet oficiālu līgumu abas puses pagaidām vēl nav parakstījušas.

Aizvadītās sezonas regulārajā čempionātā "Fuenlabrada" izcīnīja septīto vietu, bet "Unicaja" palika astotajā pozīcijā. Abas vienības nespēja pārvarēt ceturtdaļfināla barjeru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!