Foto: DELFI
atviešu basketbolists Kristaps Valters ir vienojies par līguma nosacījumiem ar Spānijas čempionāta komandu Malagas "Unicaja", vēsta portāls "unicaja.diariosur.es".

Tiesa, darījums vēl nevar tikt oficiāli apstiprināts, jo latvieša saistības ar viņa pašreizējo komandu "Fuenlabrada" joprojām paredz, ka gadījumā, ja "Fuenlabrada" piedāvās identiskus nosacījumus kā "Unicaja", basketbolistam jāpaliek savā pašreizējā darba vietā.

Vietējie mēdiji gan vēsta, ka šāda iespēja ir maz ticama, jo "Fuenlabrada" komandu piemeklējušas finansiālās problēmas, kas tai varētu liegt cīnīties par saspēles vadītāja pakalpojumiem.

Tāpat tiek ziņots, ka "Fuenlabrada" cenšas par spēlētāju saņemt kompensāciju vai apmaiņā savā īpašumā iegūt kādu no "Cajasol" basketbolistiem, taču Malagas klubs šos piedāvājumus ir noraidījis, pieļaujot iespēju "Fuenlabrada" komandai atvēlēt tikai kādu no saviem tālākajiem rezervistiem. Turklāt "Fuenlabrada" vēlas, lai darījumā iekļautā spēlētāja algu turpinātu maksāt "Cajasol".

Aizvadītajā sezonā "Fuenlabrada" sastāvā regulārajā sezonā vidēji mačā guva 10,3 punktus, izpildīja 4,5 rezultatīvas piespēles un tika pie 11,8 efektivitātes koeficienta punktiem.

Valters bija Spānijas čempionāta ceturtais labākais rezultatīvo piespēļu izpildītājs.

Aizvadītās sezonas regulārajā čempionātā "Fuenlabrada" izcīnīja septīto vietu, bet "Unicaja" palika astotajā pozīcijā. Abas vienības nespēja pārvarēt ceturtdaļfināla barjeru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!