Foto: LETA

Latvijas basketbolists Rihards Kuksiks svētdien guva 11 punktus un palīdzēja Varēzes "Openjobmetis" komandai izcīnīt uzvaru Itālijas A sērijas čempionāta mačā.

"Openjobmetis" savā laukumā ar 96:82 (17:25, 23:16, 23:23, 33:18) uzveica ULEB Eiropas kausa komandu Trento "Dolomiti Energia", kas šajā turnīrā sasniegusi ceturtdaļfinālu.

Kuksiks laukumā pavadīja 33 minūtes, trāpīja vienu no trim divpunktu un trīs no astoņiem trīspunktu metieniem, kā arī izcīnīja divas atlēkušās bumbas, veica trīs rezultatīvas piespēles un sakrāja septiņus efektivitātes punktus.

"Openjobmetis" sastāvā lielisku maču aizvadīja Brendons Deiviss, kurš guva 27 punktus un izcīnīja 16 atlēkušās bumbas.

Jau ziņots, ka trešdien "Openjobmetis" komanda sasniedza FIBA Eiropas kausa ceturtdaļfinālu.

Itālijas A sērijas čempionāta līdere ar 16 panākumiem 21 spēlē ir Milānas "EA7 Emporio Armani", kamēr 15 uzvaras ir Ojāra Siliņa un Artūra Strautiņa pārstāvētās Redžio di Emīlijas "Grissin Bon" vienības rēķinā.

Savukārt ceturto vietu ar 14 uzvarām 22 spēlēs ieņem Avelīno "Sidigas" komanda, kuru pārstāv Latvijas izlases kapteinis Jānis Blūms, kurš pleca savainojuma dēļ nav spēlējis kopš novembra un šosezon, visticamāk, laukumā neatgriezīsies.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!