Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Krievijas basketbola kluba Maskavas apgabala “Himki” galvenais treneris Rims Kurtinaitis pirms ULEB Eiropas kausa izcīņas pamatturnīra spēles ar Latvijas čempioniem “VEF Rīga” uzsvēra, ka viņa gaidāmie pretinieki ir pietiekami laba komanda, “Himki” oficiālajā mājaslapā internetā citēts speciālists.

“VEF Rīga” otrdien izbraukumā tiksies “Himki” komandu, aizvadot otro spēli ULEB Eiropas kausa izcīņā. Spēles sākums plskt.17 pēc Latvijas laika.

“VEF Rīga” ir laba komanda ar spēcīgu sastāvu, kurā iesaistīti gan jauni, gan pieredzējuši spēlētāji,” teica Kurtinaitis. “Viņiem būs ļoti grūti iekļūt Eiropas kausa izcīņas fināla četriniekā, bet rīdzinieki vienmēr ir gatavi cīnīties ar spēcīgām komandām. Viņi vienmēr ir spēlē ar visu atdevi un nepadodas.”

“Ja mēs atslābināsimies, tad sev visu sarežģīsim. Es ceru, ka spēle būs interesanta un visi to izbaudīs," turpināja treneris.

Tikmēr Maskavas apgabala komandas spēlētājs Zorans Planiničs uzsvēra, ka “VEF Rīga” vienmēr spēlē neatlaidīgi.

“”VEF Rīga” ir mūsu pretinieki ne tikai Eiropas kausa izcīņā, bet arī VTB Vienotajā līgā. Mēs ar viņiem jau esam spēkojušies un šī komanda spēlē ar sirdi un ir neatlaidīga,” teica Planiničs. “Šai komandai sastāvā ir tādi pieredzējuši spēlētāji kā Sandis Valters, Kristaps Janičenoks un Kērtiss Miledžs un nav šaubu, ka viņi gribēs mūs uzvarēt.”

“Savukārt mēs esam labi sagatavojušies, pārliecināti un zinām, kā uzvarēt spēles. Es domāju, ka tagad spēlējam vairāk kā komanda, nekā sezonas sākumā,” stāstīja basketbolists.

Šī abām komandām būs otrā tikšanās reize šajā sezonā. Pirmajā cīņā Rīgā VTB līgas ietvaros "Himki" bija pārāki ar rezultātu 85:75.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!