Foto: Patriks Pauls Briķis, DELFI

Latvijas basketbolista Artūra Kuruca Vitorijas "Baskonia" trešdien izbraukumā Kazaņā cieta zaudējumu ULEB Eirolīgas sestās kārtas mačā.

Kuruca pārstāvētā "Baskonia" viesos ar rezultātu 69:83 (17:24, 6:24, 21:18, 25:17) piekāpās Kazaņas "Unics".

Latvijas basketbolists laukumā pavadīja deviņas minūtes un 28 sekundes, kuru laikā guva divus punktus, realizējot divus soda metienus. Viņš arī atdeva divas rezultatīvas piespēles, pieļāva divas kļūdas, nopelnīja divas personīgās piezīmes, izprovocēja vienu pretinieku piezīmi un beidza spēli ar lietderības koeficientu -1.

Vitorijas vienībā ar 23 gūtajiem punktiem rezultatīvākais bija Veids Boldvins, bet Tads Sederskis izcēlās ar "double-double", gūstot 11 punktus un izcīnot 12 atlēkušās bumbas.

Uzvarētāju komandā ar 14 gūtajiem punktiem labākie bija Džons Brauns un Andrejs Voroncevičs.

Kuruca pārstāvētā vienība aizvadītās sešās spēlēs Eirolīgā ir izcīnījusi trīs uzvaras un piedzīvojusi trīs zaudējumus, kas ļauj ieņemt desmito vietu kopvērtējumā.

Arī šosezon Eirolīgā ir pārstāvētas desmit valstis ar 18 komandām, kas ir tikpat, cik iepriekšējā sezonā. Komandas aizvadīs divu apļu turnīru, labākajām astoņām iekļūstot izslēgšanas turnīrā. Eirolīgas čempione tiks noskaidrota Berlīnē, kur notiks finālčetrinieka turnīrs.

Pagājušajā sezonā par čempioni kļuva Stambulas "Anadolu Efes", kas finālā pieveica "Barcelona".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!