Foto: EPA/Scanpix/LETA

Latvijas basketbolists Artūrs Kurucs ceturtdien ULEB Eirolīgas spēlēs laukumā pavadīja nelielu laika posmu un punktus neguva, noraugoties Vitorijas "TD Systems Baskonia" zaudējumā.

Vitorijas "TD Systems Baskonia" mājās ar 63:67 (20:12, 13:25, 21:19, 9:11) piekāpās Telavivas "Maccabi Playtika".

Kurucs laukumā pavadīja trīs minūtes un 13 sekundes, kuru laikā punktus neguva, nopelnīja vienu personīgo piezīmi un spēli noslēdza ar negatīvu +/- rādītāju -1.

Rezultatīvākais Spānijas klubā ar 15 punktiem, astoņām bumbām zem groziem un sešām rezultatīvām piespēlēm bija Akils Polonara. Vēl 14 punktus un sešas atlēkušās bumbas pievienoja Jusupa Fals.

Uzvarētāju labā Tailers Dorsejs guva 15 punktus un izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, kamēr Otello Hanters pievienoja 12 punktus un piecas bumbas zem groziem.

Piektdien savstarpēju spēli Eirolīgā aizvadīs Daira Bertāna un Jāņa Timmas pārstāvētā Maskavas apgabala "Himki" un Maskavas CSKA, kuras rindās šosezon spēlē Jānis Strēlnieks. Riharda Lomaža pārstāvētā Vilērbānas ASVEL tiksies ar Minhenes "Bayern", kamēr Rolanda Šmita "Barcelona" spēkosies ar Milānas "AX Armani Exchange Olimpia".

Turnīra līdere ar astoņām uzvarām 12 spēlēs ir Šmita pārstāvētā "Barcelona", bet šādi pati bilance ir arī CSKA. Vitorijas vienība ar sešām uzvarām atrodama desmitajā pozīcijā, kamēr ASVEL un "Himki" ar attiecīgi trim un diviem panākumiem ieņem pēdējās divas vietas - 17. un 18.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!