Foto: AP/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē kārtējo reizi uz rezervistu soliņa plaika Rodions Kurucs, bet viņa pārstāvētā komanda Hjūstonas "Rockets" ar 96:112 (17:27, 33:21, 24:34, 22:30) piekāpās Klīvlendas "Cavaliers".

"Rockets" tas bija jau devītais zaudējums pēc kārtas, kas atmetis komandu jau uz priekšpēdējo vietu NBA Rietumu konferencē. "Cavaliers" ir līdzīgās pozīcijās Austrumu konferencē.

"Rockets" turpina saskarties ar sastāva problēmām. Šoreiz sākumsastāvā nebija neviena "garā" spēlētāja, kura augums būtu virs diviem metriem, bet centra pozīcijā sākumsastāvā laukumā devās 1,96 metrus garais Pīdžejs Takers. Visa mača gaitā tikai otrās ceturtdaļas beigās un trešās ceturtdaļas sākumā uz brīdi vadībā bija "Rockets", bet atlikušajā laikā droši vadību savās rokās turēja "Cavaliers".

"Rockets" komandā rezultatīvākais ar 20 punktiem bija Džons Vols, bet pa 17 punktiem guva Viktors Oladipo un Ēriks Gordons. "Cavaliers" vienībā karjeras rezultativitātes rekordu atkārtoja Džerets Elens, kurš guva 26 punktus un izcīnīja 18 atlēkušās bumbas. Kolins Sekstons uzvarētājiem guva 23 punktus, bet Dariuss Garlands izcēlās ar 11 punktiem un 10 rezultatīvām piespēlēm.

Pirms NBA "All Stars" spēles "Rockets" aizvadīs vēl četrus mačus, bet pēc zvaigžņu salidojuma Hjūstonas komandu gaida nopietns pārbaudījums – 11 spēles 17 dienu laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!