Foto: EPA/Scanpix/LETA

Latvijas basketbolists Artūrs Kurucs trešdien ULEB Eirolīgas 27.kārtas spēlē punktus neguva, viņa pārstāvētajai "Barcelona" komandai mājās pārliecinoši uzvarot Pirejas "Olympiakos".

Kurucs spēlēja pēdējās 159 sekundes mačā, kurā viņa pārstāvētā Vitorijas "TD Systems Baskonia" sagrāva Pirejas "Olympiakos" ar 91:66 (15:21, 28:11, 25:26, 23:8).

Kurucs paspēja divreiz rezultatīvi piespēlēt, reizi kļūdīties un sakrāja lietderības koeficientu viens.

"Baskonia" rindās ar 19 punktiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Luka Vildosa. Par punktu mazāk sakrāja lietuvietis Roks Ģedraitis.

Viesiem 15 punkti Žanam Šarlam Livio.

Vitorijas klubs ar 14 uzvarām 27 spēlēs ieņem desmito vietu.

Jau ziņots, ka otrdien Rolands Šmits guva sešus punktus "Barcelona" kluba uzvarā viesos ar 85:77 pār Atēnu "Panathinaikos Opap". Jāņa Strēlnieka pārstāvētā Maskavas CSKA izbraukumā ar 84:80 bija pārāka pār Telavivas "Maccabi Playtika", latvietim paliekot bez gūtajiem punktiem. Savukārt Maskavas apgabala "Himki" bez Jāņa Timmas pieteikumā pārtrauca 17 zaudējumu sēriju, savā laukumā ar rezultātu 78:77 pārspējot Madrides "Real".

Arī šosezon Eirolīgā ir pārstāvētas desmit valstis ar 18 komandām, kas ir tikpat, cik iepriekšējā sezonā. Komandas aizvadīs divu apļu turnīru, labākajām astoņām iekļūstot izslēgšanas turnīrā. Eirolīgas čempione tiks noskaidrota Ķelnē, kur notiks finālčetrinieka turnīrs.

Pagājušajā sezonā čempione netika noskaidrota, turnīram noslēdzoties sešas kārtas pirms regulārā čempionāta beigām.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!