Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs otrdien atkal palika uz rezervistu soliņa mačā, kurā Milvoki "Bucks" vienība ar rezultātu 121:122 izbraukumā zaudēja Goldensteitas "Warriors".

Arī šajā mačā "Bucks" treneris lēma atstāt basketbolistu no Latvijas uz rezervistu soliņa. Pēdējo reizi Kurucs laukumā devās marta sākumā, kad vēl pārstāvēja Hjūstonas "Rockets", bet "Bucks" rindās viņš pie spēles minūtēm vēl nav ticis.

Arī šajā mačā "Bucks" spēlēja bez sava līdera Jaņņa Adetokunbo, un viņa prombūtnē rezultatīvākais bija Džrū Holidejs, kurš guva 29 punktus, taču viņš pieļāva arī astoņas kļūdas. Savukārt 28 punktus pievienoja Kriss Midltons. "Warriors" rindās ar 41 punktu izcēlās Stefans Karijs, bet 19 punktus guvu Kellijs Ubre.

Lielāko daļu otrā puslaika "Bucks" turējās nelielā vadībā, bet galotnē "Warriors" izdevās izrāviens. Pusotru minūti pirms pamatlaika beigām Kents Beizmors guva divus no saviem 18 punktiem un deva vadību "Warriors" komandai (118:117). Mirkli vēlāk Holidejs ar metienu no groza apakšas atguva savai komandai vadību, bet 7,7 sekundes pirms mača beigām Ubre iemeta divus soda metienus. "Bucks" pēdējie mēģinājumi izraut uzvaru bija nesekmīgi.

NBA Austrumu konferences kopvērtējumā "Bucks" 32 uzvarām un 18 zaudējumiem ierindojas trešajā vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!