Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pārbaudes spēlē Rodions Kurucs guva četrus punktus un palīdzēja Bruklinas "Nets" ar rezultātu 110:108 pagarinājumā pārspēt Detroitas "Pistons".

Kurucs šajā mačā spēlē iesaistījās ceturtajā ceturtdaļā un laukumā pavadīja sešas minūtes, kas bija otrais mazākais spēles laiks komandā. Šajā laikā viņš trāpīja vienu no diviem divpunktu metieniem un abus soda metienus. Viņš paspēja izcīnīt piecas atlēkušās bumbas, pieļāva vienu kļūdu un nopelnīja "+/-" koeficentu +2.

"Nets" sastāvā D'Andželo Rasels guva 25 punktus, savukārt ar 17 punktiem un deviņām atlēkušajām bumbās izcēlās gan Džerets Alens, gan Kariss Leverts. "Pistons" sastāvā 24 punktus sameta Lengstons Galovejs, 17 punkti Bleika Grifina kontā, bet ar 14 punktiem un 10 atlēkušajām bumbām izcēlās Andrē Dramonds.

"Nets" ātri ieguva 14 punktu pārsvaru, bet turpinājumā spēles gaita izlīdzinājās. Pamatlaika izskaņā "Pistons" spēlētājs Redžiks Buloks ar precīzu metienu izlīdzināja spēles rezultātu (102:102) un ieveda spēli pagarinājumā. "Nets" basketbolistiem pagarinājumā izdevās veikt astoņu punktu izrāvienu, kas nodrošināja uzvaru saspringtā spēlē.

Naktī uz ceturtdienu "Nets" aizvadīs pārbaudes spēli pret Toronto "Raptors".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!