Foto: FIBA

Latvijas basketbolisti Rodions Kurucs un Artūrs Žagars svētdien savās pēdējās spēlēs Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Vasaras līgā punktus neguva.

Toronto "Raptors" komanda, kuru Vasaras līgā pārstāvēja Kurucs, ar rezultātu 80:69 (18:16, 20:10, 21:15, 21:28) uzvarēja Milvoki "Bucks".

Kurucs bija Toronto vienības sākumsastāvā, laukumā pavadot 20 minūtes un deviņas sekundes, kuru laikā netrāpīja grozā savu vienīgo divpunktu metienu un visus četrus "trejačus". Viņa rēķinā ar trīs atlēkušās bumbas, trīs rezultatīvas piespēles, divas pārtvertas bumbas, viens bloķēts metiens, trīs kļūdas, četras piezīmes un negatīvs +/- rādītājs (-9).

Ar 15 punktiem un desmit atlēkušajām bumbām uzvarētājiem izcēlās Abu Kigabs, bet pretiniekiem 11 punktus guva Lindels Vigintons.

Savukārt Žagara pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" ar rezultātu 87:77 (19:11, 18:31, 24:27, 26:8) bija pārāka pār Goldensteitas "Warriors".

Žagars spēlēja otrajā ceturtdaļā, četru minūšu un 54 sekunžu laikā atzīmējoties vien ar negatīvu +/- rādītāju (-4).

"Wizards" rindās ar 19 punktiem un 12 atlēkušajām bumbām atzīmējās Haime Ečenike, bet pretiniekiem 14 punktus guva Maks Maklangs.

Kurucs Vasaras līgā piedalījās četrās no piecām spēlēm, laukumā bija vidēji 22 minūtes, guva 5,8 punktus, izcīnīja 4,5 atlēkušās bumbas un atdeva 1,8 rezultatīvas piespēles. Žagars, arī piedaloties četros mačos, caurmērā astoņās minūtēs guva 1,8 punktus.

"Raptors" Vasaras līgā uzvarēja četrās no piecām spēlēm, bet "Wizards" guva trīs panākumus.

Viens no trim NBA Vasaras līgas turnīriem līdz svētdienai norisinājās ASV pilsētā Lasvegasā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!