Foto: AFP/Scanpix/LETA

Zvaigžņotā Losandželosas "Lakers" komanda otrdien oficiāli zaudēja izredzes spēlēt Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) šīs sezonas izslēgšanas turnīrā.

"Lakers" izbraukumā ar rezultātu 110:121 (31:28, 27:35, 22:35, 30:23) zaudēja Fīniksas "Suns" komandai.

Losandželosas vienībai, kurai otro maču pēc kārtas potītes traumas dēļ nevarēja palīdzēt Lebrons Džeimss, zaudējusi septiņās spēlēs pēc kārtas. "Lakers" "play-off" sasniegšanai nepietika ar tādām zvaigznēm sastāvā kā Džeimsu, Entoniju Deivisu, Raselu Vestbruku, Karmelo Entoniju un Dvaitu Hovardu.

Deiviss un Džeimss pietiekami lielu daļu sezonas nespēlēja traumu dēļ, bet Vestbruks pēc pārejas no Vašingtonas "Wizards" lāga neiejutās jaunajā komandā. Džeimss NBA aizvada savu 19.sezonu un tikai ceturto reizi nepiedalīsies izslēgšanas turnīrā.

"Suns" sastāvā otrdien rezultatīvākais ar 32 punktiem bija Devins Bukers, bet 22 punktus guva Deandrē Eitons. Fīniksas vienība izvairījās piedzīvot pirmo trīs zaudējumu sēriju sezonā.

"Lakers" rindās 28 punktus guva Vestbruks, kamēr 21 punkts un 13 atlēkušās bumbas bija Deivisam.

Losandželosas vienība ar 31 uzvaru 79 mačos ieņem 11.vietu Rietumu konferencē un pēc trīs spēlēm noslēgs sezonu, bet "Suns" ar 63 uzvarām 79 dueļos ir pirmā šajā konferencē un visā līgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!