Foto: AP/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Losandželosas "Lakers" sezonas sākumā piedzīvojusi četrus zaudējumus pēc kārtas, un Lebrona Džeimsa pārstāvētās komandas tik vāju sniegumu sezonas ievadā nav piedzīvojušas 19 gadus.

"Lakers" trešdien ar rezultātu 99:110 piekāpās Denveras "Nuggets", turpinot sezonu bez uzvarām. Losandželosas komandas labā 22 punktus un 14 atlēkušās bumbas iekrāja Entonijs Deiviss, bet Džeimss izcēlās ar 19 punktiem, deviņām piespēlēm un septiņām atlēkušajām bumbām.

Džeimss jau sezonas sākumā norādīja, ka šī "Lakers" komanda nav uzbūvēta pareizi, jo tai pietrūkst spēlētāju, kuri ir tālmetienu speciālisti. Tāpat pamatīgu kritiku izpelnījies saspēles Rasels Vestbruks, kurš pirmajās trīs spēlēs demonstrēja vāju sniegumu, bet mačā pret "Nuggets" nepiedalījās.

"Šī ir jauna sistēma, jauna grupa ar spēlētājiem," pēc zaudējuma skaidroja Džeimss. "Mēs joprojām cenšamies aprast viens ar otru."

"Lakers" jaunais galvenais treneris Darvins Hems vēl gaida savu pirmo uzvaru oficiālā NBA spēlē, bet Džeimsa pārstāvētās komandas četrus zaudējumus pēc kārtas sezonas ievadā nav piedzīvojušas kopš viņa debija sezonas Klīvlendas "Cavaliers" sastāvā 2003./2004. gada sezonā.

Pašu Džeimsu gan neuztrauc šis fakts: "Man šo labot ir viegli. Es piektdienas spēlē būšu daudz labāks. Savas karjeras laikā to esmu pierādījis, tāpēc nesatraucos."

"Nuggets" vienībai uzvaru pār "Lakers" nodrošināja Nikola Jokičs, kurš izcēlās ar 31 punktu, 13 atlēkušajām bumbām un deviņām rezultatīvām piespēlēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!