Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Losandželosas "Lakers" pieredzējušais saspēles vadītās Stīvs Nešs muguras savainojuma dēļ nevarēs spēlēt visu gaidāmo sezonu, kas varētu nozīmēs sportista karjeras beigas.

40 gadus vecais Nešs pirms šīs sezonas izteicās, ka šī būs viņa pēdējā sezona profesionālajā sportā, taču paziņojot par muguras traumu, nedz klubs, ne spēlētājs neieminējās par šo tēmu.

"Šajā sezonā atrašanās laukumā bija mana prioritāte. Šobrīd esmu ļoti vīlies. Es strādāju ļoti smagi, lai varētu spēlēt ar pilnu atdevi. Turpināšu atbalstīt savu komandu un koncentrēšos uz savu ilgtermiņa veselību," paziņojumā atzina Nešs.

Nešs "Lakers" komandā nonāca 2012.gadā pēc maiņas darījuma ar Fīniksas "Suns". Tomēr savainojumu dēļ viņš spējis aizvadīt tikai 66 spēles Losandželosas komandas sastāvā.


Savas karjeras laikā Nešs kļuvis divkārtēju līgas vērtīgāko spēlētāju, par trešo visu laiku labāko rezultatīvo piespēļu izdarītāju NBA, atpaliekot tikai no Džona Stoktona un Džeisona Kida, kā arī visprecīzāko soda metienu izpildītāju NBA vēsturē.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!