Kādreizējai Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) zvaigznei Lamaram Odomam, kurš pēc traģiskajiem notikumiem oktobrī no jauna mācās runāt un staigāt, draud krimināllieta par narkotisko vielu lietošanu.

Kā zināms, oktobrī Odoms tika atrasts bezsamaņā kādā bordelī Nevadas štatā un kritiskā stāvoklī ievietots slimnīcā Lasvegasā. Pārbaudot viņa asins analīzes, tika atrasts kokaīns un seksuālo potenci uzlabojoši homeopātiski preparāti. Kamēr Odomd atradās bordelī, viņu piemeklējusi sirdstrieka un ārsti konstatējuši arī plaušu un nieru mazspēju.

Tagad Odoms turpina atveseļošanos Losandželosā un viņa sieva Hloja Kardašjana medijiem atklājusi, ka rehabilitācija būs ilga - bijušais basketbolists no jauna mācās runāt un staigāt.

Novembra vidū Naijas apgabala šerifa birojs iesniedzis pieteikumu krimināllietas ierosināšanai un prokurore Enžela Bello atklāja, ka tiek izskatīta iespēja ierosināt lietu par nelikumīgu kokaīna lietošanu vai atrašanos aizliegto vielu ietekmē.

NBA Odoms aizvadīja 14 sezonas, pārstāvot Maiami "Heat", Losandželosas "Lakers" un "Clippers", kā arī Dalasas "Mavericks". 2000./2001. gada sezonā viņš tika diskvalificēts, kad divreiz pārkāpa līgas antidopinga noteikumus. 2009. un 2010.gadā Odoms "Lakers" sastāvā kļuva par NBA čempionu, bet 2011.gadā viņu atzina par līgas labāko rezervistu.

Odomu izaudzināja vecmāmiņa, kad 12 gadu vecumā ar vēzi nomira viņa māte. 2006. gadā Domoms piedzīvoja traģēdiju savā ģimenē - no pēkšņā zīdaiņu nāves sindroma nomira viņa sešus mēnešus vecais dēls Džaidens.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!