Foto: FIBA

Latvijas 3x3 basketbola komanda, kuras sastāvā ir Paula Strautmane, Ilze Jākobsone, Marta Miščenko un Anita Miķelsone, piektdien Monreālā piedzīvoja divus zaudējumus Pasaules sieviešu sērijas posmā un sacensības beidza.

B grupas otrajā spēlē Latvija, kas izsēta ar desmito numuru, ar 13:18 piekāpās "Dusseldorf ZOOS" vienībai, kura izsēta ar septīto numuru.

Kaut arī pirmo grozu guva Jākobsone, pretinieces pēc Amas Degbeonas soda metiena drīz panāca 9:2 pārsvaru un pārliecinoši uzvarēja.

Latvijas komandā sešus punktus un piecas atlēkušās bumbas sakrāja Jākobsone, četrus punktus un četras atlēkušās bumbas – Miščenko, pa trim punktiem, atlēkušajām bumbām un kļūdām – Strautmane un vienu punktu un piecas zem groziem izcīnītas bumbas – Miķelsone.

Pretiniecēm septiņus punktus un astoņas atlēkušās bumbas izcīnīja Degbeona, bet piecus punktus guva Aoi Kacura.

Latvija ar diviem zaudējumiem ieņēma pēdējo vietu grupā, bet izslēgšanas spēlēs ar divām uzvarām iekļuva Spānija (2.) un ar vienu – "Dusseldorf ZOOS".

Šajā posmā Latvija izcīnīja desmito vietu 12 komandu vidū.

Jau ziņots, ka pirmajā grupas mačā Latvijas vienība pagarinājumā ar 13:15 piekāpās Spānijai.

Latvijas izlase šajā sezonā jau bija startējusi trīs posmos, divos ieņemot astoto vietu, bet vienā - 11. pozīciju.

Savukārt sestdien pirmo reizi šosezon "Masters" turnīrā "Rīgas" sastāvā cīņā dosies viss olimpisko čempionu kvartets – Nauris Miezis, Kārlis Pauls Lasmanis, Agnis Čavars un Edgars Krūmiņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!