Foto: F64

Latvijas sieviešu valstsvienības galvenais treneris Aigars Nerips Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra trešajai spēlē savā laukumā ar Grieķijas izlasi sastāvā atkal iekļāvis Kristīni Vītolu un Santu Dreimani, bet malā paliks Liene Priede un Līga Šurkusa, informā Latvijas Basketbola savienība (LBS).

"Sastāva izvēli noteica vairāku apstākļu komplekss. Gan tas, ka pēc svarīgas uzvaras sastāvu parasti nemaina, gan tas, ka pret Grieķijas izlasi tieši šāds variants varētu būt vislietderīgākais, gan arī treniņos un iepriekšējās spēlēs demonstrētais sniegums," teica Latvijas sieviešu izlases galvenais treneris Aigars Nerips.

Latvijas un Grieķijas spēle Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā trešdien sāksies pulksten 19:00 un tā norisināsies "Arēnā Rīga".

Kvalifikācijas turnīra E grupas kopvērtējumā Latvija ar divām uzvarām divās spēlēs ir pirmajā pozīcijā, bet Grieķija ar vienu uzvaru vienā spēlē ir trešajā pozīcijā.

Latvijas sieviešu basketbola izlases sastāvs:

Kristīne Kārkliņa (Džejhanas "Belediye", Turcija), Anda Eibele, Agnija Reke, Anete Horelika (visas - "Cēsis"), Anete Šteinberga (Teksasas universitāte, ASV), Ieva Krastiņa ("TTT Rīga"), Sabīne Niedola ("Caja Rural Tintos de Toro", Spānija), Aija Putniņa (Kauņas "Viči-Aištes", Lietuva), Liene Jansone ("Pays d'Aix", Francija), Zane Tamane (Orenburgas "Nadežda", Krievija), Liene Priede (Misūri universitāte, ASV).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!